Wie

Al 15 jaar beeldbepalend

Sinds 2009 werken we vanuit onze multidisciplinaire studio in het centrum van Assen aan online zichtbaarheid voor ondernemers, door ondernemers.

Eenvoud is het nieuwe goud en een fundamenteel onderdeel van elk bloeiend bedrijf dat je kunt bedenken.

We zijn een studio met een zorgvuldig geselecteerd team van creatieve experts die online de weg weten maar hun offline leven niet vergeten.

Op de kaart is Web and Brand een stipje, maar in al die jaren hebben we een onverwacht grote stempel gedrukt op het internet. Dat komt onder andere doordat we werken voor grote klanten met een miljoenenbereik, die wij ze in de meeste gevallen stiekem ook bezorgd hebben…

Est. 2009

In 2004 ontwikkelden we de eerste website met de voor Web and Brand kenmerkende signatuur. In 2009 werd het bedrijf opgericht. Het groeide in de daaropvolgende jaren uit tot een multidisciplinaire studio met een uitvalsbasis in het hart van Assen.

10/10

Ja echt waar. Wij hebben alleen maar 5 sterren beoordelingen. 27 stuks and counting!

Ik ben heel blij met het resultaat en heb er dagelijks profijt van. Het is een professionele en mooie geheel geworden, maar er is zelfs ook goed meegedacht over hoe de klant het ervaart en dit verder te optimaliseren (meer conversie :)). We hebben nog steeds contact en een serviceovereenkomst waar ik ook tevreden over ben.

Mirjam de Winter @topscriptie

Wij zijn zeer tevreden over de service die Ben geeft. Mooi is dat hij meedenkt bij problemen en goede oplossingen biedt.

Ellen Zwiers @stichtingewingsarcoom

Ben en zijn team blonken uit in creativiteit, heldere communicatie en meedenkenheid.

Ibrahim Chaabane @vvltc

Werken voor 500+ merken.

In de loop der jaren zorgden we al voor doeltreffende oplossingen bij meer dan 500 verschillende bedrijven in allerlei branches. Bekende namen zijn wellicht WebwinkelKeur, Openingstijden.nl, World Servants, New Energy Coalition en TT Circuit Assen.

Als je uit Noord-Nederland komt ken je wellicht ook Bestrating.nl, Moore MKW, Kunst aan de Vaart, Drenthe College, ICON of Marketing Drenthe.

500+

andere bedrijven gingen je al voor.

We find a way by nature

De natuur in onze provincie Drenthe is een fantastische inspiratiebron voor eenvoud. Moeder Natuur verzint namelijk, door terug te keren naar de essentie van het bestaan, op alle schaalniveau’s zelfstandig ingenieuze oplossingen voor elke kans en bedreiging.

De complexiteit van het dagelijkse leven verlamt. Door ons in de zoektocht naar eenvoud in de natuur te bewegen, buiten de gebaande paden te treden en verbinding te zoeken op plekken waar geen wifi is, komen we doorlopend tot nieuwe creatieve inzichten.

Het goede doen

Elk jaar kiezen we één non-profit project waar we ons extra voor inzetten. Onderstaande organisaties dragen we een warm hart toe en daarom zetten we onze expertise voor niets of weinig in.

Chat openen
💬 Wat is jouw volgende move?
Scan de code
Hi!
Wat kan ik voor je betekenen?