The Next Web Generation

Gave dingen bedenken, ontwerpen en bouwen, en daarmee bedrijven laten groeien en mensen blij maken; dat is onze rocket fuel.

Afbeelding - Over ons
Afbeelding - Over ons
Afbeelding - Over ons

De simpelste oplossing is vaak de beste. En dingen simpel maken, daar blinken wij in uit.

We are the crazy ones. Een hecht team van young professionals uit het digitale tijdperk met verstand van techniek én business. Onder de juiste omstandigheden komt de unieke skillset van ieder van ons optimaal tot zijn recht. Dankzij onze mix van talenten weten we onze klanten altijd te verbazen.

Work smarter, not harder.

Wij presteren het best als we ons creatieve brein in alle vrijheid te werk kunnen laten gaan. Het op de vrije loop laten van je creativiteit en “de nerd uithangen” krijgen bij ons volop de ruimte. Dat is geen gimmick. Want ookal kan een oudere generatie zich dat niet voorstellen; voor “ons” werkt dat écht.

Vrijheid is het geheime ingrediënt van onze menselijke prestatie. Want als je goed in je vel zit, en je brein er mag zijn, komt het beste in je naar boven. Daarom streven wij naar ultieme vrijheid om daarmee te slagen.

Vrijheid betekent dat we er voor kiezen om individuele overtuigingen en dogma’s te laten varen. Dat we de ruimte vragen, krijgen en nemen om ogenschijnlijke limieten op te rekken. En dat we voldoende aandacht schenken aan ons persoonlijke welzijn.

Als we daar in slagen ontstaat er een opwaartse spiraal, waarop alle partijen meeliften. Een grotere impact, blije mensen en betere prestaties.

Great work cannot happen without passion, intelligence and - above all - personal commitment

Historie

Web and Brand bestaat al meer dan 10 jaar. Op de kaart zijn we een stipje, maar in al die jaren hebben we een onverwacht grote stempel gedrukt op het internet. Dat komt onder andere doordat we werken voor grote klanten met een miljoenenbereik, die wij ze in de meeste gevallen stiekem ook bezorgd hebben…

Een echte wolf in schaapskleren.

2002
Eerste website met de kenmerkende signatuur

2004
Eerste betalende klant

2009

Oprichting bij de Kamer van Koophandel

2014

Opening kantoor Assen

2015
Verhuizing naar grotere kantoorruimte

2016
Eerste werknemer Ferdi in dienst

2016

Verhuizing naar eigen kantoorpand op zichtlocatie Apollopad (huidig)

2019
10 jarig jubileum!

80% business x 20% fun

Wij bouwen websites.

Al meer dan 10 jaar bouwen we websites voor zeer uiteenlopende klanten. Hoe we dat ook voor jou kunnen doen, dat lees je hier:

Wat wij doen

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de besten in ons vak, waarmee we samen het universum gaan veroveren.

Onze vacatures
Open chat
💬 Hey!
Hallo! 👋
Hier Ben van Web and Brand. Waar kan ik je mee helpen?