We zijn een stelletje...

Internetprofessionals in Assen

Vanuit het centrum van Assen werkt ons team van specialisten aan uiteenlopende projecten. Samen stoppen we veel liefde in onze gemeenschappelijke passie: het digitale ambacht. We ontwerpen, ontwikkelen, verbeteren en managen websites en webapplicaties. En met onze mix van talenten weten we altijd te verrassen.

Kom gerust eens langs bij ons productiehuis:
Apollopad 5, Assen

Plan een afspraak

Onze visie

Positiviteit is onze sleutel tot succes. Werken met en bij Web and Brand moet altijd een goed gevoel geven.

Onze mensen

... werken onder gunstige omstandigheden in een laagdrempelige, ontspannen en inspirerende omgeving. Want als je goed in je vel zit, komt het beste in je naar boven. Een gezond resultaat start bij een vitaal team en een team dat op elkaar kan bouwen.

People before profit.

Ons enthousiaste team

Onze klanten

... zien we als vrienden van het bedrijf. Onderling zijn we transparant, informeel en direct. Dat is volgens ons dé manier om vooruit te komen. We denken en ondernemen mee en zorgen voor een constructieve win-win relatie.

80% business × 20% fun

Onze trouwe klanten

Kernwaarden

Positiviteit is onze sleutel tot succes. Werken met en bij Web and Brand moet altijd een goed gevoel geven.

Hoge kwaliteit

Wij willen alleen de beste producten leveren aan onze klanten. Dat zorgt voor het hoogste rendement.

State-of-the-art design

Wij vinden dat als iets er goed uit ziet het nog fijner werkt. En het zorgt er voor dat je écht trots kunt zijn.

Nerd-first

Wij geloven dat programmeurs en designers het beste resultaat kunnen bereiken als ze de nerd in zich los kunt laten gaan

Privacy & Veiligheid

Wij hebben veel kennis in huis van online veiligheid, privacy en wetgeving op internet. Zelf hebben we discretie en veilig werken ook hoog in het vaandel staan.

Digitale afdeling

Voor veel van onze klanten zijn wij de digitale afdeling. Wij denken pro-actief mee en denken verder terwijl jij je met je core business bezig houdt.

Magic touch

Al onze producten en diensten hebben die 'magic touch'. Daar kunnen onze tevreden klanten over meepraten!

AND.

Wij bouwen all things digital.

Met een team van jonge creatievelingen ontwikkelen we slimme websites, webshops, webapplicaties en andere digitale producten en services voor bedrijven en professionals. We pakken elke uitdaging met een groot enthousiasme. We hebben een passie voor het zo eenvoudig maken van complexe zaken. En hoe uitdagender een project, hoe groter onze glimlach.

We produceren all things digital. Alles wat digitaal is. Onze kracht en kwaliteit zit hem in de diepgang van de uitvoering, ons sterke merkgevoel, het strak managen en oog voor detail. Wij denken vanuit design. Want met design-thinking kun je elke vraag beantwoorden.

Wij strijden voor meerwaarde voor onze klanten.

Als we voor je aan de slag gaan gaan we all-in. Wij werken er hard voor om een langetermijnrelatie met onze klanten te creeëren. Dat is efficiënt voor beide partijen en zo kunnen we samen met onze klanten groeien.

We springen van website naar webapplicatie. Van app naar e-commerce. Van brand naar billboard. En van strategie naar social stunt. We zijn van alle marketing thuis.