WordPress websites

De websites die we bouwen worden ontwikkeld in WordPress.

WordPress is een snel, innovatief, flexibel en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Hierdoor kunnen onze klanten eenvoudig en zelfstandig de content van hun website beheren. We kunnen WordPress volledig op maat inrichten voor onze klanten, zodat ook hier geen detail verloren gaat. Ook is het mogelijk dat we de website voor de klant beheren of de klant hierbij ondersteunen.

WooCommerce webshops

We bouwen ook webshops op basis van WordPress. Daarbij maken we gebruik van WooCommerce: een zeer degelijke uitbreiding van WordPress met alle tools voor het starten en laten groeien van een webshop. Lees er meer over op onze pagina over webshops.

Meer over Webshops

Prototypes & Proof-of-concepts

Wij ontwikkelen MVP's (minimum viable products) en PoC's (proof of concepts) voor ambitieuze ondernemers.

Vaak is het verstandig een idee wat je hebt eerst in het klein uit te werken. Bijvoorbeeld om dit te pitchen bij een investeerder of gewoon om snel winst te kunnen maken die je weer kunt herinvesteren. Wij realiseren MVP-websites en Proof of concepts voor ambitieuze ondernemers. Van paper-prototype tot bruikbare webapp: hoe ver we gaan in de ontwikkeling, dat bepaal jij.

WordPress hosting: Online & Up-to-date

Van vele klanten laten we maandelijks WordPress websites optimaal presteren. Dat doen we middels onze service “Online & Up-to-date”, speciaal voor WordPress websites. We voeren dagelijks backups uit, voeren maandelijks software-updates uit en zorgen er voor dat deze altijd bereikbaar blijft.

Kwaliteitseisen

Responsive

Alle te ontwikkelen websites worden responsive ontwikkeld. Daarmee zijn ze geschikt voor gebruik op desktop apparaten, tablets en smartphones.

Gelikt design

Design is echt ons ding. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste en meest indrukwekkende digitale producten. Je hoeft ons dan ook niet te vragen of websites die wij bouwen er goed uit zien en goed in elkaar zitten.

Hoogwaardige techniek

Als we websites bouwen maken we gebruik van de modernste, maar bewezen, technieken. Hiermee leveren we het hoogst mogelijke kwaliteit product en zorgen we ervoor dat de website op technisch gebied jaren vooruit kan.

SEO-optimized

De te ontwikkelen website is out-of-the-box voorzien van alle technieken en tools op het gebied van SEO (Search Engine Optimization). Zo kun je zonder je actief met online marketing bezig te houden al goed gevonden worden in Google.

Marketingtool

Door ons gerealiseerde websites zijn altijd bedoeld als marketingtool. Dat wil altijd zeggen dat elke functionaliteit ontwikkeld moet worden met het oog op het inzetten van de website als marketingtool: het genereren van leads (bijv. nieuwe contacten), transacties (bijv. betalingen) of corporate branding.

Veilig

Bij alle systemen die we bouwen wordt extra aandacht besteed aan de veiligheid; de in onze ervaring best practices worden toegepast om de website zo veilig mogelijk te laten werken. Zodat niemand ongewenst toegang krijgt tot de website en er geen gevoelige data kan worden buitgemaakt. Hierbij wordt onder andere gezorgd voor versleuteling waar dat kan en worden externe risico’s en invloeden zoveel mogelijk vermeden.

Snelheid

Bij alle systemen die we bouwen wordt extra aandacht besteed aan de snelheid; de best practices worden toegepast om een website zo snel mogelijk te laten draaien. Hierbij wordt er onder andere lichtgewicht code geschreven, browser- en serverside caching toegepast en zo min mogelijk gebruik gemaakt van overbodige externe scripts.