Wat & Hoe

Website of Webshop laten maken?

Wij ontwikkelen doordachte, connected WordPress en lowcode websites en webshops als middelpunt van jouw marketing.

Mag jouw website naar het volgende niveau getild worden? Samen bepalen we aan welke doelstellingen we een bijdrage gaan leveren; betere zichtbaarheid, meer omzet, kostenreductie, het verhogen van de klanttevredenheid, een upgrade van de uitstraling, beheersbaarheid, inzicht, of van alles een beetje?

Daar gaan we werk van maken; van blueprint tot website development.

Wat is jouw online uitdaging?

Wat is jouw online uitdaging?

Beter zichtbaar zijn?

Bereik je online niet de resultaten die je zou willen? Bijvoorbeeld omdat je uitstraling niet meer overeenkomt met wat je wilt uitstralen? Of omdat je een uitstekend product hebt, maar er wel meer handel van zou mogen komen? En dan het liefst op de automatische piloot...

Wij zorgen er voor dat jij weer optimaal zichtbaar bent en het zorgen dat je jouw ideale klanten zo effectief mogelijk bereikt.

Groeien naar het volgende level?

Heb je een goedlopende business, maar mag het niveau hoger? Bijvoorbeeld omdat je wilt zorgen voor groei in omvang, meer reserves of omdat je uit je voegen barst?

Wij helpen ambitieuze, groeiende ondernemers die vastlopen de zaken te stroomlijnen en creeëren de effectieve communicatieoplossingen en systemen die bijdragen aan het bereiken van hun doelstellingen.

Zoiets als dit?

WordPress website laten maken

Wij bouwen WordPress websites die naadloos aansluiten bij de doelstellingen van je bedrijf. Zet je website voor je aan het werk.

WooCommerce Webshop laten maken

Wij creeëren WooCommerce webshops die aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen en helpt om uw producten effectief aan de man te brengen.

Zichtbaar zijn

Wij zorgen er voor dat jij weer optimaal zichtbaar bent en het zorgen dat je jouw ideale klanten zo effectief mogelijk bereikt.

Beter vindbaar zijn

We zorgen dat je goed vindbaar bent voor jouw klanten of cliënten. Verbeter je online aanwezigheid en vergroot je kansen op meer business.

Koppelingen

We ontwikkelen integraties die je website naadloos koppelen met andere systemen. Vereenvoudig je workflow en bespaar tijd met onze geïntegreerde oplossingen.

Product Configurators

Laat je klanten hun ideale product samenstellen met intuïtieve productconfigurators. Verhoog de betrokkenheid en personaliseer de koopervaring voor je klanten.

Meertalige website

Bereik je publiek ook in andere landen met een meertalige website die je boodschap in hun eigen moedertaal overbrengt. Vergroot je internationale bereik en trek een veelvoud van potentiële klanten aan.

Uitlegvideo of animatie

Maak complexe informatie begrijpelijk met verhelderende uitlegvideo's en animaties. Versterk je boodschap en houd de aandacht van je doelgroep vast met visueel aantrekkelijke, illustratieve content.

Reserverings- of ticketsysteem

Maak online boeken makkelijk met een online reserverings- of ticketsysteem. Daarmee optimaliseer je je workflow en bied je gemak aan je klanten.

Automatiseren

Automatiseer repetitieve taken en processen om tijd en energie te besparen.

E-mailaccounts

Wij faciliteren gepersonaliseerde e-mailaccounts voor jouw domein met Google Workspace of Office 365.

Webhosting

Betrouwbaar, veilig, snel en altijd online. We hosten je website op ons eigen geoptimaliseerde Managed Hosting platform.

Digitale Toegankelijkheid

We kunnen websites zo ontwikkelen dat deze voldoen aan de WCAG-richtlijnen, en beschikken over tools die de leesbaarheid en bruikbaarheid van websites bevorderen.

Onze werkwijze

0. Kennismaking

Laten we eerst eens kennismaken! De belangrijkste vragen om te beantwoorden zijn: wie zijn wie en wie zijn jullie, waar lopen jullie tegenaan en hoe kunnen wij daarmee helpen? En... wat levert je dat op?

1. Horizon bepalen

Als we allebei brood in de samenwerking zien formuleren wij dat voor jullie als een horizon. Dat is een globaal plan dat beschrijft wat we gaan doen op een eenvoudige en inspirerende manier.

2. Blueprint

Is onze horizon bekend, dan rollen we de Blueprint uit op tafel. Dat is volgens ons het ideale plan om bij je doelstellingen te komen. We besluiten vervolgens wat we gaan doen en wie dat gaat doen.

3. Takeoff

Ready for takeoff? Let's go!

4. Maken

Resultaatgerichte, mooie dingen maken. Een eitje natuurlijk!

5. Guidance

We zorgen dat we ons werk in goede orde opleveren en overdragen. We blijven als gids bij in de buurt je met raad en daad.

6. Samen verder

We praten regelmatig bij om te bepalen of we nog op koers liggen. Want het allerbelangrijkste vinden we dat jouw business soepel draait. Dan doet die dan ons dat namelijk ook.

Hi!

Als je die vriendelijke lach een beetje kunt inschatten weet je dat ik niet bijt. Dus of je nou lef hebt of niet... Neem gerust contact op. ;-)

ben@webandbrand.nl 06-42458056

Klanten vertellen

Ben heeft voor Topscriptie een hele unieke, persoonlijke en vooral professionele website ontwikkeld. Ik ben lang geleden begonnen als een eenmanszaak en ik kwam op een punt dat ik graag wilde groeien naar 'the next level'. Daar hoort natuurlijk ook een inspirerende en zeer professionele website bij!

Mijn wens was vooral om een hele mooie op maat gemaakte website te krijgen die goed zou converteren, maar tegelijkertijd ook onze persoonlijke aanpak uitstraalde. Bij Ben had ik een goed gevoel en hij begreep mijn wensen en verraste mij met zijn ideeën. De website is dan ook precies wat ik voor ogen had! Ben en zijn team kwamen met leuke ideeen en de eerste drafts zagen er al veelbelovend uit.

Inmiddels draait de website alweer een aantal jaar en helpen Ben en zijn team ons om te blijven vernieuwen én up to date te blijven. We kunnen hierdoor als bedrijf ons zorgeloos focussen op de dagelijkse werkzaamheden.

Ik vind het persoonlijke contact, maar vooral de uitstraling van de website die precies bij ons bedrijf past een geweldige aanrader en hierin blinkt Web and Brand echt uit!

Mirjam de Winter @topscriptie

Het is geen toeval dat we bij World Servants regelmatig terugkomen bij Ben en zijn collega's. In de loop van de jaren hebben ze de voorpagina van onze website, ons crowdfundingplatform (www.geef.ws) en onze app ontworpen.

Ik waardeer de efficiënte samenwerking (op afstand), de manier waarop de mannen uit de voeten kunnen met onze bestaande huisstijl, de korte iteraties, de frisse en informele communicatie en het vermogen om het ontwerp zo op te leveren dat onze eigen ontwikkelaars er mee verder kunnen. Daarom verwacht ik dat ons zojuist afgeronde project niet het laatste is geweest!

Theunis Sjoerd Elzinga @worldservants

Een goed en heerlijk team om mee te werken. Denken goed met je mee en weten je op bepaalde momenten te verrassen met advies omtrent onze webwinkel.

Handige updates elke maand over je platform en duidelijke communicatie wanneer er vragen worden gesteld door ons team.

Marc Rutten @shmarc150

Over ons

Op de kaart is Web and Brand een stipje, maar in al die jaren hebben we een onverwacht grote stempel gedrukt op het internet. Dat komt onder andere doordat we werken voor grote klanten met een miljoenenbereik, die wij ze in de meeste gevallen stiekem ook bezorgd hebben...

Over ons Contact

Lees verder over...

Websites Campagnes
Chat openen
💬 Wat is jouw volgende move?
Scan de code
Hi!
Wat kan ik voor je betekenen?