Wat & Hoe

Branding begint met lef

Voor het bouwen van een toekomstbestendige organisatie heb je lef nodig. Je moet scherpe beslissingen maken en durven kiezen voor eenvoud.

Een herkenbaar, authentiek merk zorgt ervoor dat je begrepen, geloofd, geliket en gezien wordt.

Durf jij te kiezen?

Zoiets als dit?

Merkstrategie

Het is absoluut noodzakelijk om de achtergrond van je merk scherp in beeld te krijgen en helder te formuleren. Welke boodschap wil je overbrengen en aan wie? Wij helpen jouw krachtige merk tot stand te komen.

Logo

Of je een logo nou op een spandoek of in het hoekje van smartphone scherm zet; een doeltreffend logo is het gezicht van jouw communicatie naar de buitenwereld, samengedrukt in 1 iconisch beeldmerk.

Creatief Concept

Verder denken dan je initiele vraagstuk; wij denken met je mee om van een goed idee of product een geweldig totaalplaatje te maken. Lever ons je puzzelstukjes aan en wij maken 'm af!

Huisstijl

In een huisstijl combineren we alle visuele kenmerken van je merk zoals lettertypen en kleuren, beeldtaal, tone-of-voice, fotografiestijl en design quirks. Een consistente en aansprekende huisstijl zorgt er voor een positieve associatie en draagt daarmee bij aan de doelstellingen van je organisatie.

Style Guide

Een Style Guide is een gids die bedoeld is om het voor iedereen eenvoudig maken om een huisstijl te reproduceren. In dit levende document leggen we de richtlijnen van jouw merk vast voor gebruik door onszelf, jou en andere partijen.

Creatieve Copywriting

Een goede productnaam, slogan of payoff of een bondige formulering van je propositie kan van grote waarde zijn om je boodschap snel over te brengen.

Onze werkwijze

0. Kennismaking

Laten we eerst eens kennismaken! De belangrijkste vragen om te beantwoorden zijn: wie zijn wie en wie zijn jullie, waar lopen jullie tegenaan en hoe kunnen wij daarmee helpen? En... wat levert je dat op?

1. Horizon bepalen

Als we allebei brood in de samenwerking zien formuleren wij dat voor jullie als een horizon. Dat is een globaal plan dat beschrijft wat we gaan doen op een eenvoudige en inspirerende manier.

2. Blueprint

Is onze horizon bekend, dan rollen we de Blueprint uit op tafel. Dat is volgens ons het ideale plan om bij je doelstellingen te komen. We besluiten vervolgens wat we gaan doen en wie dat gaat doen.

3. Takeoff

Ready for takeoff? Let's go!

4. Maken

Resultaatgerichte, mooie dingen maken. Een eitje natuurlijk!

5. Guidance

We zorgen dat we ons werk in goede orde opleveren en overdragen. We blijven als gids bij in de buurt je met raad en daad.

6. Samen verder

We praten regelmatig bij om te bepalen of we nog op koers liggen. Want het allerbelangrijkste vinden we dat jouw business soepel draait. Dan doet die dan ons dat namelijk ook.

Hi!

Als je die vriendelijke lach een beetje kunt inschatten weet je dat ik niet bijt. Dus of je nou lef hebt of niet... Neem gerust contact op. ;-)

ben@webandbrand.nl 06-42458056

Klanten vertellen

Web and Brand is al jaren onze nummer 1 voor marketing werkzaamheden. Uitgegroeid van puur uitvoerende design werkzaamheden, tot inmiddels complete dienstverlener op het gebied van internet, branding en marketing.

Ben is echte vakman, met oog voor klantvraag en -wens enerzijds en best-practices en moderne toepassingen anderzijds. 100% tevreden.

Martijn van der Laak @martijnjoseph

Sinds Ben van Web and Brand mijn eerste branding update heeft verzorgd, heb ik eigenlijk geen ander bureau meer benaderd. Ik werk nu al meer dan 5 jaar met Ben samen en het blijft bijzonder hoe men met een eerste versie in de juiste richting zit.

Sinds hij geen eenmansstudio meer is, maar de naam Web and Brand heeft aangenomen, wordt er een totaalpakket aangeboden en daar ben ik zeer over te spreken.

Robin Ras @rustylakecom

Het meedenken op diverse vlakken heb ik als zeer nuttig ervaren. Door de open manier van communiceren en de blijk van expertise op zijn vakgebied heb ik werkzaamheden altijd zonder zorgen aan Web and Brand over kunnen laten. Een samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

Jan Laurens Kersbergen @moore_mkw

Over ons

Op de kaart is Web and Brand een stipje, maar in al die jaren hebben we een onverwacht grote stempel gedrukt op het internet. Dat komt onder andere doordat we werken voor grote klanten met een miljoenenbereik, die wij ze in de meeste gevallen stiekem ook bezorgd hebben...

Over ons Contact

Lees verder over...

Websites Campagnes
Chat openen
💬 Wat is jouw volgende move?
Scan de code
Hi!
Wat kan ik voor je betekenen?