WooCommerce webshops

De meeste webshops die we bouwen, ontwikkelen we op basis van WooCommerce: een webshop met WordPress als basis.

Dat is slim en waardevol, omdat er dan tevens een krachtige website en management-tool achter je webshop zitten. Deze combinatie zorgt voor makkelijk beheer en inzicht, het creeëren van een bezoekersstroom via je website en is standaard van alle gemakken voorzien. En dat alles in een zeer gebruiksvriendelijk jasje.

Hoogwaardige techniek en design

Techniek
We zorgen voor alle passende koppelingen en integraties. Op basis van onze ervaring hebben we een slim startpakket met de handigste tools bij het starten van een webshop. Natuurlijk kunnen we hier, als dat voor jou handiger is, van afwijken. Betalingen regelen we via Mollie, zodat klanten kunnen betalen met iDeal, Paypal of Creditcard. Verzendlabels print je via SendCloud. Een webshop keurmerk vraag je aan via WebwinkelKeur.

Design
We zorgen voor de juiste look and feel, passend bij je bedrijf en visie. Zo wordt je webshop onderscheidend, straalt deze betrouwbaarheid en is dan intuïtief in werking.

Online & Up-to-date
We houden je webshop online en up-to-date, kunnen bezoekers-metingen en analyse uitvoeren en zorgen voor inzicht en tips om nog meer bestellingen te krijgen.

Een WooCommerce webshop kan als uitbreiding op je bestaande WordPress website geïmplementeerd worden, of we kunnen zorgen voor een geheel nieuwe of standalone webshop.

Web & Mobile App Development

Apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wij vinden dat iedere app moet toevoegen en de techniek dat moet volgen. Een app is er in vele soorten en maten. Een door ons veel toegepaste vorm is het ontwikkelen van een responsive, mobile-first webapplicatie, die daardoor geoptimaliseerd is voor gebruik op smartphones en tablets.

Bij zo’n webapplicatie treffen we alle nodige voorbereidingen om als app gebruikt te worden, en kan dan ook zonder de app te hoeven downloaden geïnstalleerd worden op het homescreen van elke smartphone of tablet. De webapp kan vervolgens tevens gepubliceerd worden in de App Store en Google Play zodat het daadwerkelijk als app geinstalleerd kan worden.

Dit is een unieke softwareoplossing die je in staat stelt op een kostenefficiënte en onderhoudsarme manier en in verschillende fasen een app te realiseren en publiceren.

API-koppelingen & integraties

Een API maakt het mogelijk om twee systemen aan elkaar te koppelen. Door dat te doen ontstaan er slimme combinaties die essentieel zijn voor succes. Een applicatie wordt pas onmisbaar als hij communiceert met andere business software. Of je nou data uit wilt lezen van derde partijen, je website wilt koppelen aan je facturatieprogramma of CRM-systeem of er voor wilt zorgen dat de mensen op de werkvloer vanuit je bestaande systeem handelingen uit kunnen voeren: API-koppelingen en integraties maken het mogelijk.

Laravel Webapplicaties

Laravel is een zeer efficiënt en breed gedragen PHP-framework Webapplicaties bouwen met Laravel is een slimme keuze omdat je in relatief korte tijd grote stappen kunt maken. Er is een grote basisuitrusting met standaardoplossingen op het gebied van gebruikersrechten en veiligheid, e-mail afhandeling, snelheid, bugfixing en testen en zijn veelvoorkomende technische valkuilen reeds getackeld. Daarnaast is er gekozen voor één manier van programmeren waardoor het eenvoudiger wordt af te wisselen tussen programmeurs. Er is een grote community die veel ondersteuning biedt. En het framework wordt nog lange tijd doorontwikkeld. Kortom: een slimme investering voor nu en voor de toekomst.

Maatwerk WordPress plugins

Wij dromen WordPress. De mogelijkheid tot customizen stelt ons in staat veel aandacht te besteden aan details die het gebruiksgemak (Usability) en er gebruikerservaring (User Experience) verbeteren. Met een plugin kunnen we koppelingen leggen tussen WordPress en andere systemen. Of kunnen we er voor zorgen dat jouw wensen zeer nauwkeurig uitgewerkt worden tot een compleet systeem dat volledig aansluit op jouw wensen. Bij het ontwikkelen van Maatwerk WordPress Plugins zijn de mogelijkheden eindeloos.