Rent & Event

Simpel een uitje naar Volendam boeken bij Rent & Event

Events verhuren en boeken makkelijk maken

Rent & Event is een bedrijf dat uitjes organiseert in en rondom Volendam. Men heeft een grote voorraad fietsen, e-bikes, choppers en elektrische scooters. die men kan huren om de omgeving te ontdekken. Maar sinds kort is het ook mogelijk om dit te combineren met een bezoekje aan een museum, een klassieke klederdracht foto of een hapje eten met korting.

De opstaplocatie, gelegen aan de Haven in Volendam is ideaal. Rent & Event heeft een grote eigen voorraad. En vakantie in eigen land is in opkomst. Al met al heeft men goud in handen. Maar de website liet nog te wensen over. Rent & Event zag kansen om online te groeien en riep onze hulp in!

In opdracht van Rent & Event Volendam hebben we een website ontwikkeld op basis van WordPress en WooCommerce waarmee het verhuren en boeken van uitjes makkelijk wordt gemaakt.

Afbeelding - Rent & Event

Gebruiksvriendelijke en mooie product pagina’s

Het door ons ontwikkelde systeem maakt het eenvoudig om een uitje samen te stellen op een datum naar keuze, en met een aantal personen naar keuze, om dit vervolgens af te rekenen via bijvoorbeeld iDeal (via Mollie).

De productpagina’s zijn mooi en overzichtelijk vormgegeven en zitten vol met foto’s, voordelen/USP’s en enthousiasmerende teksten over het uitje. Je kan niet meer wachten om te boeken!

Afbeelding - Rent & Event

Beschikbaarheid en reserveringssysteem in WooCommerce

Van elk fysiek product is slechts een beperkte hoeveelheid op voorraad. Terwijl ze in verschillende uitjes voor kunnen komen. De bezetting van elk verhuurd product wordt daarom afgetrokken van de totale voorraad. Zo vindt er nooit overbezetting plaats.

Afbeelding - Rent & Event
Afbeelding - Rent & Event

Vindbaarheid, SEO & gebruiksgemak

De uitjes van Rent & Event zijn op allerlei manieren gecategoriseerd en ook op allerlei manieren door te bladeren. Zo zijn er ingangen op basis van de gedachte achter een uitje (bijv. vaderdag, bedrijfsuitje enz.) maar ook op locatie (Volendam, Monnickendam, Amsterdam, levering op locatie, enz.) en wat je wilt doen (fietsen, scooter rijden, museum bezoeken, picknicken enz.)

Door deze categorisering zijn bepaalde producten en groepen producten ook nog eens extra goed vindbaar in Google!

Klant Rent & Event Volendam B.V.
Periode 2019 - 2020
Geleverde expertises Front-end Development
Managed Webhosting & Website Support
Interactive/UX Design
Digital Strategy & Branding
WooCommerce Webshop Ontwikkeling
WordPress Website Ontwikkeling
Development Sprints
Conversie & Snelheid Optimalisatie
API Koppelingen

Contact opnemen

Wij houden van onze klanten, "to the moon and back"! Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Dat oneindige enthousiasme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we je?

Open chat
💬 Hey!
Hallo! 👋
Hier Ben van Web and Brand. Waar kan ik je mee helpen?