Charlie’s Travels

Een slim WordPress itinerary-systeem voor een reisbureau onderweg naar de top

Charlie’s Travels is een jong reisbureau gevestigd in Nairobi, Kenia, gespecialiseerd in tailormade, avontuurlijke reizen in het hele continent Afrika.

In opdracht van Charlie’s Travels hebben wij een Itinerary Systeem ontwikkeld, waarmee de Travel Agents van Charlie’s Travels eenvoudig digitale reisoverzichten voor hun reizigers kunnen samenstellen.

Afbeelding - Charlie’s Travels
Afbeelding - Charlie’s Travels

Voor avonturiers, door avonturiers

Met dit Itinerary Systeem beleven de avonturiers in spé de reis al vanaf de bank thuis. Ze krijgen een geweldig visuele impressie van de reis die ze gaan maken. En kunnen deze in samenspraak met hun travel agent tot in de kleinste details finetunen. Dé kans om reizigers alvast wild maken en de klanttevredenheid te maximaliseren.

Afbeelding - Charlie’s Travels

Visuele reisimpressie

Eerder gebeurde het samenstellen van itineraries d.m.v. met de hand samengestelde PDF-bestanden. Dit kostte veel tijd en zorgde voor diverse praktische belemmeringen.

Het Itinerary Systeem maakt deze manier van reizen presenteren veel efficiënter, minder foutgevoelig en bovendien ook nog eens veel mooier…

Afbeelding - Charlie’s Travels

Itinerary Builder

Met behulp van de door ons op maat ontwikkelde, gebruiksvriendelijke builder, kunnen Charlie’s “Angels” (de travel agents) zelf gemakkelijk presentaties van reizen in elkaar zetten op basis van stukken van reizen die al in het systeem staan.

Zo is er minder tot geen dubbel werk meer nodig en worden er minder fouten gemaakt omdat persoonlijke informatie los staat van de reisinformatie.

Afbeelding - Charlie’s Travels

Interactieve roadmap

De roadmap geeft visueel weer welke locaties worden aangedaan gedurende de trip. Middels een kleine tooltip wordt zodra men op een locatie klikt meer informatie gegeven.

Afbeelding - Charlie’s Travels

Back-end systeem

Elke itinerary wordt afgeschermd d.m.v. een persoonlijk wachtwoord die aan de klant gestuurd kan worden. Zo kunnen onbevoegden nooit bij een persoonlijke itinerary komen, maar blijft het systeem wel makkelijk in gebruik door alle partijen.

Afbeelding - Charlie’s Travels

WordPress Itinerary Systeem

Het Itinerary Systeem is een afgesloten systeem voor klanten van Charlie’s Travels. Dus je zult op reis moeten om het systeem in werking te kunnen zien… 🙂

Klant Charlie's Travels B.V.
Periode 2017 - heden
Geleverde expertises Digital Strategy & Branding
Interactive/UX Design
Front-end Development
Managed Webhosting & Website Support
Prototyping & Proof-of-Concepts
WordPress Website Ontwikkeling

Contact opnemen

Wij houden van onze klanten, "to the moon and back"! Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Dat oneindige enthousiasme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we je?

Open chat
💬 Hey!
Hallo! 👋
Hier Ben van Web and Brand. Waar kan ik je mee helpen?