Een slim WordPress-systeem voor een reisbureau onderweg naar de top

Charlie’s Travels is een jong reisbureau gevestigd in Nairobi, Kenia, gespecialiseerd in tailormade, avontuurlijke reizen in het hele continent Afrika. In opdracht van Charlie’s Travels hebben wij een Itinerary Systeem ontwikkeld, waarmee de Travel Agents van Charlie’s Travels digitale reisoverzichten voor hun reizigers kunnen samenstellen.

Voor avonturiers, door avonturiers

Met dit Itinerary Systeem beleven de avonturiers in spé al veel voorpret vanaf de bank thuis en kan Charlie’s Travels hen alvast wild maken.

Itinerary Systeem

Eerder gebeurde het samenstellen van itineraries d.m.v. met de hand samengestelde PDF-bestanden. Dit kostte veel tijd en zorgde voor diverse praktische belemmeringen. Het Itinerary System maakt deze manier van reizen presenteren veel efficiënter, minder foutgevoelig en bovendien ook nog eens veel mooier… Hoe het systeem er uit ziet zul je in deze case kunnen aanschouwen.

Impressie

Het Itinerary Systeem is natuurlijk een afgesloten systeem voor klanten van Charlie’s Travels. Dus je zult óf op reis moeten óf… bekijk even onderstaande GIF voor een kleine visuele impressie van het systeem in actie… 🙂

Info, bijlagen, visuals

Voor elke itinerary zijn op diverse plekken en manieren metadata, bijlagen en visuals toe te voegen.

Roadmap

De roadmap geeft visueel weer welke locaties worden aangedaan gedurende de trip.

Beveiliging

Elke itinerary wordt afgeschermd d.m.v. een persoonlijk wachtwoord die aan de klant gestuurd kan worden. Zo kunnen onbevoegden nooit bij een persoonlijke itinerary komen, maar blijft het systeem wel makkelijk in gebruik door alle partijen.

Mobile

De itineraries zijn ook vakkundig geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets. Zelfs itineraries kunnen door de klant vanaf een smartphone worden samengesteld dankzij de back-end van WordPress.

Gebruiksvriendelijk door WordPress

Aan de achterkant is het systeem zeer gebruiksvriendelijk, doordat de werking en het uiterlijk van de voorkant wordt bepaald door de invoer in de back-end. Dit is nodig omdat Charlie’s Travels een zeer directe en persoonlijke organisatie is waar Travel Agents zelf ook de Itineraries samenstellen en iedereen dit dus moet kunnen doen.

Itinerary Builder

De reis kan volledig op maat samengesteld worden, door blokken toe te voegen per dag van de reis met beeldmateriaal en bijlagen naar keuze.

De opmaak van iedere itinerary wordt door slim programmeerwerk volledig uit handen genomen en zorgt hoe dan ook voor een prachtig resultaat.

Dit is Charlie's Travels...

Dit is Charlie’s Travels in 2 minuten:

https://www.youtube.com/watch?v=DLUzImNtuBg

Het kantoor van Charlie’s Travels in Nairobi:

Het resultaat

Ons werk aan het werk zien? Bezoek dan de website en ontdek het resultaat zelf.

Bekijk deze website