Update van onze Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden

Geschreven door Ben

Waarschijnlijk heb je het al gehoord: op 25 mei 2018 aanstaande wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die dag geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU.

Wat betekent dit voor onze samewerking?

Wanneer je een website bij ons onderbrengt en je hiermee persoonsgegevens verwerkt, ben je verplicht een Verwerkersovereenkomst met ons af te sluiten. Persoonsgegevens worden bijvoorbeeld zeer regelmatig verwerkt middels een contactformulier. Wij zijn omdat we je website hosten jouw (sub)verwerker, en jij bent de verwerkingsverantwoordelijke.

Wanneer je een dienst bij ons afneemt verwerken wij tevens jouw eigen persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst en wettelijke verplichtingen.

We bieden vanaf heden aan al onze klanten een standaard Verwerkersovereenkomst aan om duidelijkheid te scheppen over eenieders verantwoordelijkheden op dit gebied.

Wijziging in voorwaarden

Naar aanleiding van het van toepassing worden van de AVG en het aanvullen van onze leveringsvoorwaarden middels deze verwerkersovereenkomst hebben we onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring aangepast.

Hieronder vind je een beknopt overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

  1. In de Algemene voorwaarden is item over onze nieuwe Verwerkersovereenkomst opgenomen welke in te zien en te downloaden is vanaf onze website.
  2. Onze Privacyverklaring is duidelijker en vollediger gemaakt.
  3. Er is een register opgesteld waarin we uitleggen waarvoor jouw persoonsgegevens worden verwerkt en hoe lang deze worden bewaard. Dit register is zowel in te zien in de vernieuwde Privacyverklaring als in de Verwerkersvereenkomst.

Onze gewijzigde Algemene voorwaarden en Privacyverklaring zijn per direct van toepassing op onze overeenkomst met bestaande- en nieuwe klanten.

Deze e-mail is een eenzijdige mededeling van de wijziging van onze voorwaarden in het kader van de AVG. Tussen ons is er verder geen actie benodigd.

Als we constateren dat er voor onze dienstverlening aan jou wel een actie nodig is, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwe documenten inzien

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de gewijzigde voorwaarden of wat de AVG voor jouw bedrijf en digitale beleid betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Wij houden van onze klanten, "to the moon and back"! Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Dat oneindige enthousiasme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we je?

Open chat
💬 Hey!
Hallo! 👋
Hier Ben van Web and Brand. Waar kan ik je mee helpen?