De kracht van overtuiging

een veilig gevoel

WeesVeilig levert slimme beveiligingsproducten binnen een eigen ecosysteem. Beveiligingsproducten koop je met een reden. Wat je in ieder geval wilt is zeker zijn van je zaak: een veilig gevoel. In opdracht van WeesVeilig hebben we een nieuwe, geavanceerde WordPress website ontwikkeld die bezoekers het gevoel moet geven dat ze voor het bereiken van dat veilige gevoel bij WeesVeilig aan het juiste adres zijn.

actiegericht

Op de website worden pakketten met concrete prijzen aangeboden met daarover ook de nodige informatie. Bij die pakketten en op verschillende andere plaatsen op de website wordt de drempel om in contact te treden verlaagd. Onder andere het plannen van een afspraak met een monteur en het aanvragen van een offerte behoren tot de mogelijkheden.

Responsive

Natuurlijk is ook deze WordPress website responsive gebouwd. Daarmee is de website prettig leesbaar en bruikbaar op smartphones, tablets, laptops computers. Ook de actiegerichte formulieren zijn geoptimaliseerd voor gebruik op deze manier, zodat er geen kansen om in contact te komen met potentiële klanten gemist worden.

“informatief, prikkelend en conversieverhogend”

Het resultaat

Ons werk aan het werk zien? Bezoek dan de website en ontdek het resultaat zelf.

Bekijk deze website