Een ontspannen uitstraling in een overspannen markt

Voor HEF_IT hebben we niet alleen een gaaf fris logo en bijbehorende huisstijl ontwikkeld, maar ook slicke, actiegerichte WordPress website.

Bekijk hieronder hoe we dit hebben aangepakt en wat het resultaat is.

Dark Mode & Monochrome

De huisstijl bestaat uit een lichte (kleurrijke), donkere en Monochrome stijl.

De donkere Dark Mode is een knipoog naar de CLI (Command Line Interface) stijl waar het logo op gebaseerd is. Iets waar IT-ers zich zeker mee zouden moeten kunnen associëren.

De Monochrome stijl waarin bijvoorbeeld de sollicitatieformulieren zijn vormgegeven gaat nog een stapje verder en is vormgegeven in een zwart-wit stijl die stamt uit het tijdperk van het ontstaan van de eerste computers.

Responsive bedrijfswebsite

De website is gebouwd met de nieuwste technieken, om serieus genomen te kunnen worden in deze overspannen markt vol techneuten. Op de website is ruimte voor een bedrijfsprofiel, openstaande vacatures en opdrachten en cases en actualiteiten. Natuurlijk is de website responsive gebouwd en tevens op het gebied van snelheid en veiligheid geoptimaliseerd.

WordPress Page Builder

De gehele website is door de klant zelf inhoudelijk te beheren door middel van onze op maat gebouwde, gebruiksvriendelijke page builder.

Fotografie

Gepaard met het ontwikkelen van de huisstijl hebben we een reeks bijpassende foto’s aangeleverd, passend bij de diensten en de diverse IT-vakgebieden waarop de klant actief is.

Op één plek alle belangrijke gegevens aanpassen

Contactgegevens worden op diverse plekken van de website gebruikt. De belangrijkste gegevens kunnen daarom worden aangepast op één centrale plek in de WordPress-backend.

Huisstijl

Een impressie van het brand HEF_IT, met onder andere briefpapier, visitekaartje en een kleine bibliotheek van te gebruiken iconen in de huisstijl.

Het resultaat

Ons werk aan het werk zien? Bezoek dan de website en ontdek het resultaat zelf.

Bekijk deze website