Een degelijke website voor een gevestigd mediabureau

Voor de Media Balie, een media inkoop bureau in Bussum, hebben we onlangs een nieuwe WordPress website ontwikkeld.

De nieuwe website van de Media Balie heeft vanzelfsprekend een nieuwe, hedendaagse look. Maar ook op technisch gebied is er veel verbeterd.

Homepage

De homepage is een allesomvattend bedrijfsprofiel en bevat uitnodigende mogelijkheden om door te klikken naar dieper liggende pagina’s.

Mobile-first

De website is mobile-first ontwikkeld. Dat houdt in dat deze website is ontwikkeld met het oog op gebruik op smartphones.

Telefonisch contact opnemen met een specialist die gaat over het onderwerp waar je over leest is altijd binnen één klik mogelijk.

Slimme techniek

De klant kan zelf op een eenvoudige manier mooie en conversiegerichte landing pages bouwen. Dit hebben we mogelijk gemaakt met onze tailormade page builder, gebouwd met Advanced Custom Fields.

De opmaak aan de voorkant wordt verder zoveel mogelijk uit handen genomen. De weergave is daardoor altijd overzichtelijk en eenduidig.

Alle content van de website is door de klant zelfstandig te beheren via de WordPress admin (wp-admin) van de website. Onder andere de contactgegevens, tracking scripts en oneliners die op meerdere plekken terugkomen.

Website onderhoud

Ook deze website wordt na oplevering door ons onderhouden middels onze service Online & Up-to-date. Zo kunnen we garanderen dat deze website ook na verloop van tijd vlot en veilig blijft werken.

Het resultaat

Ons werk aan het werk zien? Bezoek dan de website en ontdek het resultaat zelf.

Bekijk deze website